raja yoga opleidinG INFO Avond

Raja Yoga docentenopleiding : Een 3 jaar durende beroepsopleiding van 3 uur per week

De innerlijke rust waar we naar op zoek zijn in de drukte van het bestaan hoef je eigenlijk niet te zoeken. Deze is continue al aanwezig. We hebben er alleen geen verbinding mee doordat het mentaal denken overuren maakt en we de liefde voor de creatie zijn kwijt geraakt.

We bieden ook de 1 jaar durende  Basis Opleiding Raja Yoga.

raja yoga docentenopleiding

RAJA YOGA (docentenopLeiding) info avond 1 September om 20:00 uur:

Raja Yoga docentenopleiding informatie treft je aan door op de link te klikken.

In het algemeen is de opleiding bestemt voor serieuze yoga beoefenaars welke eventueel ook les willen geven in de toekomst. Dit is evenwel geen verplichting.  Het is dus niet even recreatief gezellig met een aantal vriendinnen wekelijks yogales volgen. Je hebt interesse in de yogafilosofie en wil je ontdoen van angsten. Hierdoor wordt je de koning of koningin en kan je jouw onderdanen perfect loodsen. Van ouder hadden in India de MaHaRaja deze titel. MA HA betekent Heel Groot. En Raja betekent koning.

Door ons concentratie vermogen te versterken

Cocnetratie op NADA is een oeroude Raja Yoga techniek om te luisteren naar de energietrillingen midden in jouw hoofd.  Hierdoor vergroot de beoefenaar zijn of haar concentratie vermogen zeer snel. De andere gedachten krijgen hierdoor geen energie. Hierdoor ontstaat stilte.

Dankbaarheid voor de universele kracht die ons altijd heeft geholpen.

Dit noemen we ook wel jouw zegeningen tellen. Dankbaarheid voor het leven tot nu toe en de magische hulp. Deze dankbaarheid geeft een ontspanning. En is de belangrijkste factor om stress te reduceren. Hiermee ontwikkel je blind vertrouwen.

Door de illusie van het zelf op te heffen

We verliezen veel energie en hebben veel gedachten, omdat en  doordat we continu  die ene perfecte persoon willen zijn. We trachten nog steeds aan alle eisen van onze ouders te voldoen t.o.v. eventuele broers en zussen. Dit gaat nimmer lukken. Er is geen 1 zelf.

Door de liefde vanuit ons hart te vergroten

Door de liefde voor ons zelf, gezin, familie, stad, provincie, Europa, continent, continenten, oceanen, sterrenstelsel,  Melkweg en universum stap voor stap te vergroten. Kwestie van in meditaties verbinden met alle levende wezens op de planeet en de andere hemellichamen.

Door de energielekken in de 5 elementen te dichten

Onze 5 aura lagen en in elke cel geven goed aan wie we zijn en waar we qua groei staan. Zolang we zwarte gaten waar levensenergie in verdwijnt niet dichten kunnen we Yoga en meditaties beoefenen zonder dat we een stap vooruit komen.

 

Het 8 voudige Raja Yoga pad met concentratie, meditatie, contemplatie, onthechting en ademhaling oefeningen.  Daarnaast ook levensvoorschriften en principes.

Raja Yoga School Haarlem leren mediteren voor innerlijke rust en persoonlijke groei.

Zie je graag op de Meditatie Cursus Haarlem proefles.

jyotisha tat
Jyotisha Tat
Bija Gandhi Salem