Yoga Haarlem Lesprogramma

Voor elke leeftijd Yoga

Kinderen, tieners, volwassenen en senioren kunnen bij YogaHaarlem uitstekend terecht. Zowel voor ontspanning als persoonlijke groei op het achtvoudige pad van Raja Yoga. Wil je alleen de yoga oefeningen meerster worden of ook leren mediteren? Wil je een nieuwe levensstijl aanmeten? Jouw innerlijke stem en gevoel in jouw hart wijst je de weg. Lees verder bij de verschillende mogelijkheden.
Type & Duur  / Dag / Tijd / MaandagWoensdagDonderdagVrijdag
Raja Yoga basisopleiding 1 jaar19:30-22:30
Raja Yoga docenten opleiding 3 jaar19:30-22:30
meditatie training beginners 1 jaar19:00-20:00
meditatie training gevorderden 1 jaar20:30:22:30

Yoga Haarlem Lesrooster

We zijn de yogaschool aan het uitbreiden met meerdere docenten. Er is Raja Yoga en Hatha Yoga.
Een team van yoga-docenten staat voor je klaar!

Ons Team

Er is een wildgroei aan yogastijlen. De meest klassieke is Raja Yoga en Kundalini Yoga is ook bekend. Beiden zijn gericht op verdieping van de beoefenaar en meditatietechnieken. De stijlen bevorderen harmonie en zijn vars van leerlingen verplicht gedwongen lang in posities te zetten. Dit is geweldpleging. Zachtheid en liefde voor jezelf en respect naar anderen in de groep staan centraal!
Jyotisha Tat

Jyotisha Tat

Raja Yoga Docent

Kies een vorm welke bij je past

Van kinder yoga, naar beginners yoga tot de senioren yoga er is voor ieders wat wils. Ook zijn er een Raja Yoga basis opleiding van 1 jaar en een Raja docenten opleiding van 3 jaar. Dus van recreatief yoga beoefenen tot van yoga je (deeltijd) beroep maken. Alles is mogelijk!

Yoga Proefles Haarlem Formulier