Yoga Haarlem Online Cursussen

yoga haarlem online training
Yoga Haarlem Online Trainingen

Yoga Haarlem Online is bezig online een cursusaanbod vorm te geven en verder uit te bouwen. We zijn hierbij voornemens om ook het Raja Yoga lesmateriaal online aan te bieden. Op dit moment zijn er 3 Online trainingen gereed op een professioneel online platform. Dit platform biedt de mogelijkheid om een persoonlijke band te onderhouden, cursisten met elkaar te laten chatten en webinars te organiseren om vragen te beantwoorden. Je bouwt als het ware een online gemeenschap met dezelfde interesse. Hierdoor ontstaat er een grote wisselwerking. We zijn met deze activiteit in 2018 gestart en blijkt zeer effectief te zijn.

Migraine en Hoofdpijn

Meer dan 25 jaar praktijk ervaring is samengevat in een online training om migraine maar ook alle soorten hoofdpijn via een innerlijke zelfhulp aanpak te verhelpen. Je koopt verder geen externe producten. Dit is geen goedkope cursus maar elke euro waard. Stel je voor een leven zonder hoofdpijn? Zowel migraine, oogmigraine, cluster hoofdpijn, sinus hoofdpijn als spanningshoofdpijn kunnen worden verholpen. Druk op de onderstaande links voor meer informatie.

Migraine & Hoofdpijn (betaald) en zie ook website www.migrainehoofdpijn.nl

Lekker Opnieuw Leren Slapen

Veel patiënten hebben slaap problemen. Leer via een innerlijke zelfhulp aanpak weer goed te slapen. Dit betreft de Yoga van het Slapen. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.

Lekker Opnieuw Leren Slapen (gratis)

Gezond Water Drinken

Veel Nederlanders denken dat ze uit de kraan gezond water drinken. Niets is minder waar. Er is gezond kraan water maar ook ongezond kraan water. En je weet niet op welke moment van de week je de ene of de andere geleverd krijgt. En vaak worden ze ook gemengd. Kraanwater bevat anti conceptie en pesticide. En kraanwater bevat te weinig zuurstof! De zuurstof is nodig om je lichaam snel te ontgiften. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.

Gezond Water Drinken (gratis)