Yoga Proefles Haarlem

Onze vaardigheden

Yoga Proefles Haarlem

Wij hebben veel ervaring met het leren mediteren. De meest bekende yoga stijl is Hatha Yoga. Dit zijn de lichaamshoudingen. Ook hierin geven we les met dien verstande dat je dient te stoppen met de oefening zodra je begint te trillen of te zweten. Onze Hatha Yoga stijl is gericht op evenwicht bewaren en je energie evenwichtig te houden ondanks de soms moeilijke posities.

Doel hiervan is om in het dagelijkse leven ook evenwichtiger te functioneren. De 18 typen asanas zijn een combinatie van 1,2 of 3 elementen. Dit weerspiegelt het dagelijks leven. Dat is ook een spel wat je meester kan worden. Om een meester te worden heb je meer dan alleen Hatha Yoga nodig.

Hatha Yoga is 1 van de 9 onderdelen van Raja Yoga ofwel de klassieke of Koninklijke Yoga genoemd. Dat laatste heeft betrekking op het feit dat een koning zijn onderdanen aanstuurt zonder enige vorm van angst. Dus jezelf ontdoen van angsten staat bij Raja Yoga voorop. Dit betekent het oplossen van verkrampte energie. Die verkramping geeft ook aan welke oefeningen je niet zo makkelijk kan doen met Hatha Yoga. Raja Yoga is dus een verdieping van Hatha Yoga en leert je uiteindelijk de meest moeilijkste asanas uit te voeren.

A U M

De Mantra van Yoga
Geef je vrijblijvend op voor een gratis proefles

Schrijf je in

We bieden de mogelijkheid om Yoga te ervaren door een proefles bij te wonen.
TELEFONISCH AANMELDEN PROEFLES

Telefoon

06-34198088